TUOTTEET VAIN VERKKOKAUPASTA. Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin.

Potkua parsasta - Kevään kasvikset kruunaavat Brain Food -kokousruokavalion
Potkua parsasta - Kevään kasvikset kruunaavat Brain Food -kokousruokavalion

Radisson Blu Hotellien kehittämässä mielelle, aivoille ja koko keholle suunnittelussa Brain Food -kokousruokavaliossa runsas kasvisten käyttö on yksi pääperiaatteista. Kokousvieraita hemmotellaan entistä värikkäämmin kesää kohti, kun Satokausi- kasvisten kirjo kasvaa kohisten.

Brain Foodissa yhdistyy terveellisyys, ruoan hyvä maku ja kokonaisvaltainen aistinautinto. Runsas kasvisten käyttö, kalan ja täysjyvätuotteiden yhdistelmä muodostaa hyvän pohjan täyspainoiselle ruokavaliolle.

“Parsa aloittaa kesän vihreiden vihannesten sesongin. Sitä tarjoillaan niin lämpimänä kuin kylmänä läpi päivän, esimerkiksi vihersmoothie täydentyy sesongin himoituimmalla raaka- aineella. Parsa on itsessään parasta, joten raaka-ainetta kunnioittaen sitä käsitellään puhdasta makua korostaen. Vihreiden vihannesten kanssa kannattaa kokeilla vaaleaa, kotimaista kalaa, esimerkiksi ahven on nyt parhaimmillaan”, kertoo Radisson Blu Plaza Hotelin keittiömestari Simo Räsänen.

Brain Food -kokousruokavaliossa käytettävät raaka-aineet vaihtuvat pitkin vuotta Satokausi- ajattelun mukaan. Satokausia noudattamalla saadaan tarjolle aina parhaimman makuiset kasvikset.

“Alkukesän vihannekset ovat täynnä vitamiineja ja ravintoaineita. Esimerkiksi parsa sisältää enemmän kuitua kuin puolukka ja jo alle sadasta grammasta broccoliinia saa päivän C- vitamiinit”, hehkuttaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

“Brain Food -ruokavaliossa ei käytetä juurikaan lisättyä sokeria. Makean ystäviä ei ole kuitenkaan unohdettu. Esimerkiksi hunajameloni, nektariini ja aprikoosi maistuvat erityisen makeilta alkukesästä. Hedelmiä kannattaa kokeilla maustaa yrteillä ja kokeilla myös salaateissa”, jatkaa Karjula.

Brain Food -ruokavaliota tarjoillaan kaikissa Radisson Blu Hotellien järjestämissä tilaisuuksissa.

“Kesä on suosittua virkistystilaisuuksien aikaa ja myös juhlat onnistuvat meillä helposti. Juhlissa voi keskittyä olennaiseen, kun kaikki tilasta tarjoiluihin tulee valmiina. Kannattaa ottaa kesästä kaikki irti ja samalla kääntää katse jo syksynkin suuntaan, sesongin vaihtuminen on seminaarien ja koulutusten kulta-aikaa”, kertoo Suomen Radisson Blu Hotellien markkinointipäällikkö Marileea Järnefelt.

Brain Food -konsepti on esillä Radisson Blu Hotellien osastolla Kongressimessuilla 3.-4.4. ja on saatavilla Suomessa osana kokouspalvelua Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Turussa. Lue lisää: www.radissonblu.com/fi/kokoukset

Yhteystiedot medialle:

Marileea Järnefelt 
Markkinointipäällikkö, Suomen Radisson Blu Hotellit 
040 533 3312 
marileea.jarnefelt@radissonblu.com