TUOTTEET VAIN VERKKOKAUPASTA. Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin.

Food Market Herkku Tapiola uudistui – Supersuositut Satokausikasvikset näyttävästi esillä myös Espoossa
Food Market Herkku Tapiola uudistui – Supersuositut Satokausikasvikset näyttävästi esillä myös Espoossa

Satokausi-kasvisosasto kasvatti uudessa Food Market Herkussa hedelmien myyntiä tammikuussa yli 10 % edellisvuoteen verrattuna. Kasvisten voittokulku jatkuu Satokausikalenterin jalkautuessa ensimmäistä kertaa myymälöihin Satokausi-koulun siivittämänä.

Vapaa julkaistavaksi 26.2.2019

Uusi Food Market Herkku on jo niittänyt mainetta maailmalla ja sulattanut ruoan ystävien sydämet. Tapiolan Herkun remontin valmistumisen myötä myös Espooseen saadaan ruoanrakastajan paikka. Uutta Food Market Herkku Tapiolaa juhlitaan torstaina 28.2. 2019.

Food Market Herkku Tapiolaan on tuotu samoja suosittuja elementtejä, jotka ovat tulleet tutuksi jo Helsingin myymälässä. Palvelutiskejä löytyy noin 40 metriä ja myös hyllymetrejä sekä uusia tuotteita on enemmän avarretussa tilassa. Lisäksi uudistus on tuonut mukanaan pizzauunin, jossa paistetaan herkullisia roomalaistyylisiä pizzoja. Bistrossa voi nauttia suurta suosiota saanutta kalakeittoa á la Eero Vottonen tai napata take-away eväät mukaan. Appelsiinimehukoneesta voi puristaa itse tuoremehua ja lisäksi itsepalvelukassat tekevät asioinnista entistäkin jouhevampaa.

Satokausi-kasvikset näkyvät myös uudessa Tapiolan Herkussa. Helsingin myymälässä Satokausikasvisten korostaminen on kasvattanut hedelmien myyntiä tammikuussa 2019 yli 10 prosenttia vuoteen 2018 verrattuna. Kilomäärissä mitattuna myynnin kasvu on merkittävä.

“Kevättalvella valikoimastamme löytyy laajan kotimaisten kasvisten kirjon lisäksi muun muassa eksoottisia Satokausi-kasviksia, kuten pitaijaa, papaijaa, tuoretta kurkumaa ja runsaasti erilaisia sitrushedelmiä aina sweetiestä puoliveriappelsiiniin”, kertoo Herkku Tapiolan Food Market Manageri Jarmo Tyynelä.

“Satokausikalenteri juhlistaa kanssamme uudistusta torstaina 28.2. Asiakkaat pääsevät oppimaan uutta trooppisista hedelmistä Satokausi-kouluun, jossa esitellään kasvisten käsittelyä, jaetaan oppeja ja maistellaan sesongin makupareja. Luvassa on oivalluksia, kun kasviksiin yhdistetään koko myymälämme laaja valikoima. Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun Satokausikalenterin tiimi jalkautuu myymälään. Satokausi-koululle on luvassa jatkoa keväämmällä, kun Food Market Herkku Itis uudistuu”, jatkaa Tyynelä.

“Trooppiset hedelmät ovat mainettaan monipuolisempia ja taipuvat hyvin myös suolaisiksi annoksiksi. Helmikuun Satokausi-koulussa tarjolla on yllättäviä makupareja eksoottisten hedelmien ja tutumpien raaka-aineiden ympärille rakennetuissa maisteluannoksissa. Esimeriksi klassinen graavilohi yhdistetään näyttäväksi cevicheksi kiivin kanssa ja huipputrendikäs burrata paritetaan papaijan kanssa”, intoilee Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula

Uutta Food Market Herkku Tapiolaa juhlitaan torstaina 28. helmikuuta. Myymälässä on monipuolisesti ohjelmaa, maistatusta ja kilpailuja. Jännittävien makuparien ympärille rakentuvassa Satokausi-koulussa tutustutaan eksoottisiin hedelmiin ja maistetaan sesonkia klo 11-14 sekä 16-19 tapahtuvissa demoissa.

Yhteystiedot medialle:

Jarmo Tyynelä

Food Market Manager, Food Market Herkku Tapiola

jarmo.tyynela@sok.fi

050 427 4166

Samuli Karjula

Satokausikalenterin perustaja

samuli.karjula@satokausikalenteri.fi

044 026 5164