TUOTTEET VAIN VERKKOKAUPASTA. Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin.

Hyvinvointia Herkusta - Terveellinen arki syntyy helpoista vaihtoehdoista ja Satokauden kasviksista
Hyvinvointia Herkusta - Terveellinen arki syntyy helpoista vaihtoehdoista ja Satokauden kasviksista

Food Market Herkku tarjoaa hyvinvointiin satsaavalle runsaan määrän maukkaita ja nopeita vaihtoehtoja aina valmisruoista paikan päällä tehtyihin herkkuihin. Kokonaisuuden kruunaa aina ajankohtaiset Satokauden kasvikset, joiden valitsemisesta on tehty erityisen helppoa.

Uudistetussa Food Market Herkussa hyvinvointiin on satsattu sekä tuotevalikoiman, että palvelukonseptin osalta. Kiireisiä ja nälkäisiä asiakkaita hellitään terveellisillä ja ravitsemuksellisesti laadukkailla vaihtoehdoilla aina aamiaisesta koko perheen yhteiseen illalliseen.

“Myymälän konseptia suunnitellessamme arjen sujuvuuden ottaminen huomioon oli erittäin tärkeää. Erilaiset valmiit ateriat kuten salaatit tai annospakatut välipalat ja smoothiet, sekä valmiiksi pilkotut hedelmät helpottavat fiksujen valintojen tekemistä myös hektisyyden keskellä. Valmiiden vaihtoehtojen valitseminen pienentää myös kotitalouden ruokahävikkiä”, kertoo Meals & Bites -konseptin luoja Heidi Salmi.


Ruoan ystävän ei tarvitse Herkussa tinkiä mausta tai laadusta. Vaihtuvien huippukokkien suunnittelemat Chefs in Season -valmisruoat ja ravintolatasoiset, kypsentämistä vaille valmiit Prepsit vievät isommankin nälän. Runsaat ja raikkaat Poke Bowlit sekä pienempään nälkään tarkoitetut Minibowlit ovat ruokatrendien aallonharjalla. Aamiaiseksi tai välipalaksi sopivat annospakatut tuorepuurot, jogurtti & granolat ja rahkat. Myös Meals & Bites -palvelutiskiltä voi napata mukaan suosikkinsa monipuolisesta valmisruokavalikoimasta. 

Tuoreet kasvikset kuuluvat terveelliseen ruokavalioon saumattomasti. Fresh Barin paikan päällä valmistetut smoothiet ja sesongin valmiiksi pilkotut hedelmät hurmaavat värikkyydellään. Satokausi-ajattelu on vahvasti läsnä myös hevi-osastolla.

“Satokausikalenterin ja Herkun inspiroiva yhteistyö on ainutlaatuista edelläkävijyyttä Suomessa. Satokauden kasvikset ovat upeasti esillä, eivätkä voi jäädä huomaamatta”, iloitsee Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

“Satokausi-kasvisten osalta huomioon otetaan aina terveys-, maku- ja ympäristönäkökulmat. Esimerkiksi tammikuussa valokeilaan on nostettu kotimainen punakaali, joka sisältää tuplasti enemmän C-vitamiinia keräkaaliin verrattuna. Tammikuun trendihedelmä sweetie sisältää tuplasti enemmän kuitua kuin omena ja herkkusuut pääsevät nauttimaan veriappelsiinista, joka sisältää eniten C-vitamiinia kaikista sitruksista”, Karjula jatkaa. 

“Food Market Herkussa valikoimaan on satsattu läpi vuoden. Meillä hyvinvointi ei jää vain tammikuuhun", Salmi naurahtaa.

Lisätiedot medialle:

Heidi Salmi, ryhmäpäällikkö

010 768 0761

heidi.salmi@sok.fi

Samuli Karjula, Satokausikalenterin perustaja

0440 265 164

samuli.karjula@satokausikalenteri.fi