TUOTTEET VAIN VERKKOKAUPASTA. Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin.

Supersuositun Satokausikalenterin uusin versio vuodelle 2017 on nyt julkaistu. Otavan kustantaman kalenterin levikki tulee olemaan laajempi kuin koskaan aikaisemmin ja ennakkotilauksia voi tehdä jo verkkokaupasta (17,90€ / kpl). Uudistetun Satokausikalenterin toimitukset aloitetaan viikolla 34.

KAIKKIEN AIKOJEN SATOKAUSIKALENTERIJÄTÄ ENNAKKOTILAUS


Satokausikalenterin avulla jokainen löytää ruokakaupasta aina edullisimmat ja parhaat kasvikset. Vuoden 2017 kalenteri sisältää yli 160 eri kasviksen sesonkitiedot. Mukana on myös tuttuun tapaan kotimaisten kalojen sesongit.

Aikaisempiin Satokausikalentereihin verrattuna tuotteen visuaalisuus on viety täysin uudelle tasolle. Näyttävät kuvat on ottanut arvostettu ruokavalokuvaaja Laura Riihelä ja ne on suunnitellut ja stailannut ruokastylisti Juuli Hakkarainen. Nyt kalenterin kehtaa ulkonäkönsä puolesta ripustaa seinälle, vaikka ei kasvisten sesonkitiedoista olisi niin kiinnostunutkaan.

Perinteisten kalenteritietojen lisäksi Satokausikalenteri sisältää siihen valittujen raaka-aineiden ravintoarvot, säilytyslämpötilat sekä tunnistuskuvat. Ravintoarvot on suhteutettu päivittäiseen saantisuositukseen ravitsemustieteilijä Karim Khanjin toimesta. Vuoden 2017 Satokausikalenteriin on uutuutena otettu ravitsemusterapeutti Leena Putkosen suositukset eri raaka-aineiden soveltuvuudesta herkkävatsaisille. FODMAP-ruokavalio auttaa monia herkästä vatsasta kärsivää valitsemaan sopivan määrän eri kasviksia.

Sesonkiruokailuun olennaisesti kuuluvat villiyrtit ovat myös huomioitu uudessa kalenterissa. Villiyrttien valinnasta ja käyttövinkeistä on vastannut kokki Ossi Paloneva. Villiyrtit ja kalat huomioiden vuoden 2017 Satokausikalenteri sisältää yli 200 raaka-aineen sesonkitiedot alkuperämaineen.

”Satokausikalenteri on jo lyhyessä ajassa vaikuttanut suomalaiseen ruokakulttuuriin positiivisesti. Vuoden 2017 Satokausikalenteri tulee olemaan parempi kuin koskaan aikaisemmin. Erityiskiitos kuuluu kaikille aikaisempien Satokausikalenterien tilaajille. Teiltä saadun palautteen avulla olemme osanneet tehdä tuotteen, joka varmasti auttaa meitä suomalaisia syömään entistä parempaa ruokaa.”, hehkuttaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

ENNAKKOTILAA SATOKAUSIKALENTERI 2017 – SAAT ILMAISEN TOIMITUKSEN!

JÄTÄ TILAUS TÄÄLTÄ